Oxbrokers - Купи директно от инвеститор +359 89 999 1166
Към Блог

Нова бутикова сграда в кв.Орландовци

Нова бутикова сграда в кв.Орландовци - OXBROKERS.BG
Oxbrokers 10 дек. 2023

Нова бутикова сграда в кв.Орландовци

На 10.12.2023г. беше направена първата копка за последният инвестиционен проект на холдинга Oximo. Името на сградата е Dalia и тя ще се намира в гр.София, кв.Орландовци. Проектът ще е бутиков, с едва 13 апартамента. Предвидени са луксозни общи части и въпреки достъпните цени, с качеството няма да се прави компромис.

Както обикновено, строителството е поверено на OxBuild, а дограмата и вратите са производство на другите фирми от холдинга – OxPlast и OxDoor. Работейки с вътрешни фирми, а не подизпълнители, Oximo може да предложи строително-инвестиционни възможности без аналог на пазара, отличаващи се с изгодна цена и високо качество.

Сградата се очаква да получи АКТ 15 до 09.2024г.

Достъпните цени за двустайни и тристайни апартаменти правят този проект една страхотна инвестиционна възможност, с потенциал за висок процент годишна доходност.

Вижте свободните имоти тук.

Повече за проекта

Последният строително-инвестиционен проект на холдинга Oximo, се намира на ул.Локорска 20, която е на една от най-хубавите части в кв.Орландовци, гр.София. Апартаментите са само 13 на брой и са маломерни, като квадратурата варира от 37 до 112. Сградата ще разполага с луксозни общи части.

За да сме сигурни в качеството, строителството е поверено на OxBuild, а дограмата и вратите са производство на другите фирми от холдинга – OxPlast и OxDoor. Затваряйки изцяло кръгът, Oximo има възможност да предложи строително-инвестиционни проекти без аналог на пазара. 

Строежът на сградата започна на 12.2023г., а АКТ 15 се очаква до 09.2024г.

Това е една страхотна инвестиционна възможност поради достъпната цена на двустайни и тристайни апартаменти, с потенциал да носят голям процент годишна доходност при отдаване под наем.

+359 89 999 1166